No Ratings Yet
15 Views

Event Summary

Helsinki
Aug 05
2017

Event Details & Reservation

Add to Calendar 8/5/2017 6:00 PM 8/6/2017 12:00 AM Europe/Paris M-1 Global albert contact@thepartae.com false MM/DD/YYYY

Maailman suosituimpiin kansainvälisiin vapaaottelun huipputurnauksiin lukeutuva M-1 Challenge saapuu elokuussa Suomeen. Jo sadattuhannet katsojat ympäri maailman valloittaneen M-1 Challenge -turnauksen osakilpailu nähdään Hartwall Arenassa Helsingissä lauantaina 5. elokuuta.

Lisäksi tässä M-1 Challenge -illassa nähdään ainutlaatuisia keskiaikaisia turnajaistaisteluita, joissa haarniskoin ja miekoin varustautuneet ottelijat kamppailevat tosiaan vastaan. Liput M-1 Challenge -iltaan maksavat alkaen 39 euroa, ja niiden myynti alkaa Ticketmasterissa maanantaina 27. maaliskuuta kello 9.00.

M-1 Challenge -turnaus muodostuu lukuisista ympäri maailman pidettävistä osakilpailuista, joita televisioidaan parhaimmillaan yli sataan maahan. Näitä vuosittain järjestettäviä turnauksia on pidetty vuodesta 1997 lähtien mm. Venäjällä, Kiinassa, Yhdysvalloissa, Japanissa ja Hollannissa, mutta nyt tapahtuma on laajenemassa myös muualle Eurooppaan ja saapuu sen myötä elokuussa myös ensi kertaa Suomeen.

Hartwall Arenan M-1 Challenge -osakilpailussa nähdään kolme alkueräottelua, viisi välieräottelua ja kaksi ylemmän sarjan ottelua. Ottelut käydään keskelle areenatasoa rakennettavassa massiivisessa kahdeksankulmaisessa kehässä.

M-1 Challenge -illan erikoisuutena ottelukehässä nähdään myös Medieval Combat Sport -otteluita, joissa kamppaillaan teräasein historiallisesti todenmukaisissa haarniskoissa. Tässä buhurtin nimellä Suomessa tunnetussa taistelulajissa käytetään aseina muun muassa parikiloisia miekkoja ja kirveitä. Haarniskat ja aseet on tehty teräksestä ja voimankäyttö on vapaata. Tuomarit vastaavat kilpailijoiden turvallisuudesta vastaavat ja tarkoin rajatut säännöt.

Kaiken kaikkiaan M-1 Challenge -turnauksen osakilpailut ovat kokonaisvaltainen viihdetapahtuma lukuisine ohjeisohjelmineen, juontajineen ja tanssijoineen. Tämän elokuussa ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvat turnauksen otteluillan huipentavat maailman huipputason vapaaottelijat ja Medieval Combat Sportin edustajat.

M-1 Challenge Hartwall Arenassa Helsingissä lauantaina 5. elokuuta kello 18.30. Ovet avautuvat kello 18.00 ja tapahtuma kestää noin kello 24.00 saakka. Tapahtumaa ei suositella alle 16-vuotiaille.

Default

Areenankuja 1, 00240 Helsinki, Finland,
Helsinki,

Contact For More Details
23/06/2017
18
0
DreamWorks Day Run Singapore
24/06/2017
27
0
24/06/2017
14
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *